×
آخرین فایلینگ و خبرهای مهم را در کانال تلگرام ما دنبال کنید!

برج پارلمان دریاچه چیتگر : جایی که لوکس بودن با طبیعت هم‌نشین می‌شود

سال‌هاست که در حوزه املاک منطقه ۲۲ تهران فعالیت می‌کنم و همیشه وقتی مشتریان از پروژه‌های لوکس اطراف دریاچه چیتگر می‌پرسند، برج پارلمان دریاچه یکی از اولین گزینه‌هایی است که به ذهنم می‌رسد. این مجتمع مسکونی که در ضلع شمال غربی دریاچه خلیج فارس جا خوش کرده، نه تنها به خاطر طراحی مدرن و امکانات پیشرفته‌اش برجسته است، بلکه موقعیت استراتژیک‌اش نزدیک به ایران‌مال – بزرگ‌ترین مرکز تجاری خاورمیانه – آن را به یک فرصت سرمایه‌گذاری طلایی تبدیل کرده. اگر به دنبال خانه‌ای هستید که هم آرامش طبیعت را داشته باشد و هم دسترسی شهری عالی، برج پارلمان دریاچه می‌تواند پاسخ نیازهای‌تان باشد. در این مقاله ما املاک برج بلند چیتگر، می‌خواهیم نگاهی دقیق‌تر به یکی از شیک ترین برج های منطقه 22  بیندازیم، از ساختار فنی تا امکانات رفاهی، تا اگر قصد خرید یا سرمایه‌گذاری دارید، با آگاهی کامل پیش بروید.

موقعیت مکانی برج پارلمان دریاچه: قلب تپنده منطقه ۲۲

یکی از بزرگ‌ترین جذابیت‌های برج پارلمان دریاچه، جایی است که در آن ساخته شده. تصور کنید هر روز صبح با منظره‌ای از آب‌های آرام دریاچه چیتگر بیدار شوید و نسیم تازه کوهستانی را حس کنید – این دقیقاً تجربه‌ای است که ساکنان این برج دارند. پروژه در شمال غربی دریاچه قرار گرفته، جایی که هوا همیشه تازه‌تر است و از شلوغی مرکز شهر دور هستید. نزدیکی به ایران‌مال هم یعنی خرید، تفریح و حتی دسترسی به خدمات پزشکی و ورزشی، همه در چند دقیقه‌ای شما هستند. من خودم بارها به مشتریان گفته‌ام که این موقعیت نه تنها کیفیت زندگی را بالا می‌برد، بلکه ارزش ملک را هم با گذشت زمان افزایش می‌دهد، به خصوص با توسعه‌های مداوم منطقه ۲۲.

کل پروژه روی زمینی به مساحت حدود ۱۴ هزار متر مربع ساخته شده، که از این مقدار، فقط ۴۵۰۰ متر مربع به ساختمان‌ها اختصاص دارد و بقیه‌اش – یعنی نزدیک به ۱۰ هزار متر مربع – فضای سبز اختصاصی است. این یعنی ساکنان می‌توانند از باغ‌های خصوصی و مسیرهای پیاده‌روی لذت ببرند، بدون اینکه از خانه دور شوند.

ساختار و طراحی واحدهای برج پارلمان دریاچه

برج پارلمان دریاچه به عنوان لوکس‌ترین مجتمع شخصی‌ساز منطقه ۲۲ شناخته می‌شود، و دلیلش استفاده از ۷۹ درصد متریال وارداتی از کشورهای اروپایی است که استانداردهای بین‌المللی ایمنی و ساخت را تضمین می‌کند. پروژه شامل سه بلوک است، که هر بلوک از دو برج دوقلو شرقی و غربی تشکیل شده – یکی ۱۵ طبقه و دیگری ۱۶ طبقه. این طراحی هوشمند، ویوهای متنوعی به دریاچه و شهر ارائه می‌دهد.

در طبقات پایین‌تر (از اول تا دوازدهم)، هر طبقه چهار واحد دوخوابه دارد با متراژهای ۱۳۱، ۱۳۳، ۱۳۸ و ۱۴۰ متر مربع – اندازه‌هایی که برای خانواده‌های متوسط عالی است. از طبقه دوازدهم به بالا (تا پانزدهم)، واحدها بزرگ‌تر می‌شوند: دو واحد ۲۷۰ متری چهارخوابه، که دو تا از خواب‌ها مستر هستند و فضای خصوصی بیشتری فراهم می‌کنند. سقف‌های بلند واحدها حس openness می‌دهد، و در طبقه پانزدهم، معماری خاصی الهام‌گرفته از انعکاس صدا در مسجد امام اصفهان به کار رفته که هم زیبا است و هم کاربردی. برج‌ها ضدزلزله طراحی شده‌اند و از فونداسیون رادیه استفاده شده که نیروهای ساختمان را به طور یکنواخت به زمین منتقل می‌کند – چیزی که در ساختمان‌های بلند ضروری است.

برج پارلمان دریاچه

امکانات رفاهی و امنیتی در برج پارلمان چیتگر

وقتی حرف از امکانات می‌زنیم، برج پارلمان چیتگر کم نمی‌گذارد. هر بلوک یک سالن اجتماعات مشاع با ظرفیت ۲۵۰ نفر دارد، که مثل یک هتل لوکس دیزاین شده: مجهز به آشپزخانه، رختکن، سرویس بهداشتی، درب‌های ضدسرقت، عایق حرارتی و صوتی، و سیستم گرمایشی/سرمایشی مرکزی. ایده‌آل برای مهمانی‌های خانوادگی یا جلسات.

امنیت هم اولویت اصلی است: درب‌های ورودی ضدسرقت با قفل‌های مولتی (که از چند جهت قفل می‌شوند)، پنجره‌های دوجداره UPVC با قفل‌های ضدسرقت، و دوربین‌های مداربسته در همه نقاط. آسانسورها هم پیشرفته هستند – هر برج یک آسانسور نفربر (ظرفیت ۵۰۰ تا ۱۲۵۰ کیلوگرم) و یک آسانسور برانکارد (استاندارد ۲.۱ متری) دارد، با قطعات ایتالیایی و موتور شیندلر سوئیسی. دیگر امکانات شامل سیستم اطفای حریق، شوتینگ زباله، تهویه مطبوع، سرمایش/گرمایش مرکزی، و لابی مجلل می‌شود. همه این‌ها باعث می‌شود زندگی در برج پارلمان دریاچه نه تنها راحت، بلکه ایمن و لذت‌بخش باشد.

پنت‌هاوس‌های رویایی در برج پارلمان دریاچه

اگر به دنبال چیزی واقعاً خاص هستید، پنت‌هاوس طبقه شانزدهم برج پارلمان دریاچه را از دست ندهید. این واحد ۵۴۰ متری با حیاطی هم‌اندازه خودش (۵۴۰ متر)، امکانات بی‌نظیری دارد: استخر روباز، حمام آفتاب، روف‌گاردن، هلی‌پد، باربیکیو، اتاق سرایداری، سونای خشک و بخار، و فضای سبز با درختان آمازونی پشت دیوارهای شیشه‌ای. داخل پنت‌هاوس هم لوکس است: دو ورودی مجزا برای میزبان و مهمان، سوئیت مستقل مهمان، قلمکاری و نقاشی سقف، باربیکیو سنگی، جکوزی، همه اتاق‌ها مستر، آشپزخانه جدا با لوازم مدرن (فر، مایکروویو، قهوه‌ساز)، گرمایش از کف، آلاچیق با شومینه، و فضای سبز خصوصی. انگار یک ویلای خصوصی روی برج دارید!

سازنده برج پارلمان دریاچه: تجربه و اعتبار

پشت این پروژه، مهندس علی تاجران ایستاده – کارشناسی ارشد معماری و طراحی داخلی، مدیرعامل هولدینگ روناک، و مدیر شرکت‌های بین‌المللی سنگ نگار و حمل‌ونقل سون در اتریش. رزومه‌اش پر از پروژه‌های موفق مثل برج دانوب در فرمانیه، مجتمع اداری-تجاری روناک، و کاسپین است. این تجربه تضمین می‌کند که برج پارلمان دریاچه نه تنها زیبا، بلکه با کیفیت بالا ساخته شده. پروژه در سال ۱۳۹۸ تکمیل شد و از آن زمان، یکی از پرطرفدارترین‌ها در منطقه بوده.

دسترسی‌های آسان از برج پارلمان دریاچه

زندگی در برج پارلمان دریاچه یعنی خداحافظی با ترافیک‌های طولانی. دسترسی مستقیم به بزرگراه شهید خرازی، اتوبان حکیم، تهران-کرج، آزادگان، شهید لشگری و فتح، رفت‌وآمد به مرکز شهر را ساده می‌کند. نزدیکی به ایران‌مال هم یعنی همه نیازهای روزانه‌تان در دسترس است – از خرید تا تفریح. اگر از وسایل عمومی استفاده می‌کنید، ایستگاه‌های مترو و اتوبوس اطراف هم گزینه‌های خوبی هستند.

قیمت و فرصت‌های خرید در برج پارلمان دریاچه

قیمت‌ها در برج پارلمان دریاچه بسته به متراژ و طبقه متفاوت است، اما به طور تقریبی، واحدها از متری 110 تا 200 میلیون تومان در مراحل پیش‌فروش شروع می‌شدند (بر اساس اطلاعات قدیمی‌تر)، و حالا با رشد منطقه، ارزش‌شان بالاتر رفته – مثلاً یک واحد ۲۷۰ متری می‌تواند حدود 45 میلیارد تومان باشد. این قیمت‌ها با توجه به امکانات لوکس و موقعیت، واقعاً ارزشمند هستند. در املاک برج بلند چیتگر، فایل‌های متنوعی از فروش و اجاره داریم، و پیشنهاد می‌کنم اگر بودجه‌تان اجازه می‌دهد، واحدی با ویو دریاچه انتخاب کنید.

چرا برج پارلمان منطقه 22 را انتخاب کنیم؟

در نهایت، برج پارلمان منطقه 22 ترکیبی عالی از لوکس بودن، امنیت و نزدیکی به طبیعت است. اگر سال‌ها تجربه‌ام در املاک منطقه ۲۲ را بخواهم خلاصه کنم، می‌گویم این پروژه برای خانواده‌هایی که کیفیت زندگی را اولویت می‌دانند، ایدئال است. اگر سؤالی دارید یا می‌خواهید بازدیدی ترتیب دهیم، تیم املاک برج بلند چیتگر همیشه آماده کمک است. با ما تماس بگیرید و قدم اول به سمت خانه رویایی‌تان را بردارید – منتظر شنیدن داستان موفقیت‌تان هستیم!

سوالات متداول برج پارلمان چیتگر

برج پارلمان دریاچه دقیقاً کجا قرار داره و چرا موقعیتش ایدئاله؟

در ضلع شمال غربی دریاچه چیتگر، نزدیک ایران‌مال. این موقعیت نه تنها ویو دریاچه و هوای تازه کوهستانی رو می‌ده، بلکه دسترسی سریع به بزرگراه‌های خرازی، حکیم، تهران-کرج، آزادگان، لشگری و فتح رو فراهم می‌کنه – عالی برای کسانی که هر روز به مرکز شهر میرن.

پروژه شامل سه بلوک با برج‌های دوقلو شرقی و غربی (۱۵ و ۱۶ طبقه) هست. مساحت کل ۱۴ هزار متر مربع، با ۴۵۰۰ متر اشغال ساختمان و ۱۰ هزار متر فضای سبز اختصاصی. واحدها ضدزلزله با فونداسیون رادیه ساخته شدن و از متریال اروپایی استفاده شده.

درب‌های ضدسرقت با قفل مولتی، پنجره‌های دوجداره UPVC ضدسرقت، آسانسورهای ایتالیایی با موتور شیندلر (نفربر و برانکارد)، سیستم اطفای حریق، شوتینگ زباله، تهویه مطبوع، سرمایش/گرمایش مرکزی، لابی مجلل و دوربین مداربسته. هر بلوک هم سالن اجتماعات ۲۵۰ نفره با دیزاین هتلینگ داره.

طبقه ۱۶ یک پنت‌هاوس ۵۴۰ متری با حیاط هم‌اندازه، استخر روباز، روف‌گاردن، هلی‌پد، باربیکیو، سونا، جکوزی، سوئیت مهمان، گرمایش از کف، آشپزخانه مدرن و فضای سبز آمازونی. همه اتاق‌ها مستر هستن و ورودی‌های مجزا دارن – مثل یک ویلای خصوصی روی برج!

مهندس علی تاجران، کارشناس ارشد معماری و مدیرعامل هولدینگ روناک. رزومه‌اش شامل پروژه‌هایی مثل برج دانوب در فرمانیه، مجتمع روناک و کاسپین هست، بعلاوه مدیریت شرکت‌های بین‌المللی در اتریش. کیفیت ساختش واقعاً تضمین‌شده است.

در املاک برج بلند چیتگر فایل‌های فروش و اجاره متنوعی داریم. پیشنهاد می‌کنم تماس بگیرید تا بازدید رایگان ترتیب بدیم و گزینه‌هایی متناسب با بودجه‌تون پیشنهاد کنیم – همزمان پروژه‌های اطراف مثل اطراف دریاچه رو هم بررسی کنید تا بهترین انتخاب رو داشته باشید.

آگهی های برج پارلمان منطقه 22

موقعیت برج پارلمان دریاچه بروی نقشه

مقالات مربوطه

پاسخ دهید